Wie zijn wij

Kraamzorg Family is een maatschap, welke bestaat uit vier zelfstandig ondernemende kraamverzorgenden. Doordat we nauw samenwerken kennen wij elkaar en onze werkwijze goed. We hebben alle vier onze specialiteiten binnen de kraamzorg: we bieden indien gewenst natuurlijke kraamzorg, er is een borstvoedingscoach en we delen kennis over kraamverdieping. Onderling houden we elkaar up-to-date over deze extra vaardigheden en kunnen, als het kraamgezin dit wenst, de deskundige hulp van onze collega inroepen. Bij onverhoopte uitval van de kraamverzorgende in het gezin zorgen wij voor vervanging zodat je kraamweek goed vervolgd kan worden. Uiteraard zijn we alle vier ook gecertificeerd bij het ‘Kenniscentrum Kraamzorg’ en volgen een uitgebreid scholingsprogramma. Daarom ben je verzekerd van goede kraamzorg.

Prénatale informatie geven wij bij de Centering Pregnancy groepen van ‘Verloskundigenpraktijk Het Wonder’ in Houten ( www.praktijkhetwonder.nl ) . Daar verzorgen wij informatie over de kraamzorg en geven borstvoedingsinformatie.

Onze kracht is, dat we vanaf de aanvraag voor kraamzorg tot en met een aantal weken na het afsluiten van de kraamweek te bereiken zijn voor allerhande vragen omtrent de aanschaf van spulletjes en verzorging van jullie baby, zodat je goed voorbereid bent op het ouderschap en vol zelfvertrouwen verder kunt met het nieuw samengestelde gezin.

We hopen je snel te ontmoeten.

Cissy Schoondermark,

Tanya Kok,

Vaska Ploeger-Dimova

Mireille Zijderveld-Jonkman

KVK geregistreerd onder nummer: 72865709