Wat zeggen onze cliënten?

‘We hebben twee keer mogen genieten van de goede zorg van Kraamzorg Family. Zowel na de geboorte van onze oudste als onze jongste zoon werden we bijgestaan door jullie. De eerste keer kwam Mireille ons ondersteunen, en de tweede keer Cissy. Jullie aan pak is precies wat wij nodig hadden; duidelijk, persoonlijk, flexibel; zorg op maat. We hebben veel geleerd van jullie kennis en ervaring en jullie zorgden voor rust in huis. Jullie gaven ons het vertrouwen dat we als gezinnetje klaar zijn voor de toekomst. Wij kunnen Kraamzorg Family aan iedereen aanraden! Nogmaals dank voor jullie hulp en een mooie kraamtijd!!

Liefs namens Arne en Yari’

‘Astrid heeft ons tijdens de kraamweek heel fijn op weg geholpen. Na een drukke start in het ziekenhuis was het een verademing om thuis te komen in de rust die zij creeërde. Als verse ouders hebben wij een hoop van haar geleerd. Extra fijn was haar hulp met het opstarten van de borstvoeding. Dankzij Astrid gaan wij nu met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Emma en David.’

Wat een feest was het om Petra als kraamhulp te hebben. We voelden ons erg verwend met al haar hulp en aandacht voor ons en Mees. Petra voelt heel goed aan wat nodig is en is daarnaast erg betrokken en geïnteresseerd waardoor ze voor ons al heel snel voelde als een extra gezinslid. Ze nam de tijd om ons te helpen bij alle nieuwe dingen die op ons afkwamen en was daarnaast heel flexibel in de planning. Dankzij Petra hadden we een geweldige kraamweek en waren we daarna uitgerust en zeker genoeg om met vertrouwen ons nieuwe leven tegemoet te gaan. Dankjewel Petra! Mocht er nog een volgende komen dan weten wij wel wie we bellen.

Groeten, Carlijn en Frank’

‘In de kraamweek was Mireille bij ons. Mireille heeft ons als kersverse ouders goed begeleid in deze week. Geen vraag was te veel en alles legde zij met veel plezier uit. Tijdens de voeding en verzorging gaf zij tips die voor ons heel waardevol zijn. Mireille heeft ons zelfvertrouwen laten groeien die week. Tijdens de kraamweek was zij zowel zichtbaar als onzichtbaar bij ons in huis. Zij deed haar ding en was er voor ons als we haar nodig hadden. Ze dacht met ons mee. Het is heel fijn om zo iemand in huis te hebben. Mireille heeft ervoor gezorgd dat wij onbezorgd de eerste dagen doorkwamen zodat wij konden wennen aan ons nieuwe leven. Waarvoor veel dank!

Liefs, Remco, Nine en Teun.’

‘Beste Tanya, Cissy en de rest van het Kraamzorg Family team,

Bedankt voor de geweldige kraamweek die we samen met Tanya hadden! Jullie leveren uitstekende, deskundige en vooral liefdevolle service en hebben ons ontzettend goed geholpen.’

‘Dank, Kraamzorg Family, we hadden dankzij jullie de allerbeste start als gezin! Het kennismakingsgesprek bij ons thuis liet al zien dat er met veel persoonlijke aandacht, betrokkenheid en plezier gewerkt wordt. En zo hebben wij ook precies de kraamweek met Tanya ervaren: Met haar deskundigheid heeft ze ons met de eerste probleempjes tijdens de eerste dagen heen geholpen en gaf ons zelfvertrouwen zodat we snel van de mooie momenten met onze dochter konden genieten. Wij waarderen het heel erg dat er steeds met begrip naar onze behoeftes werd geluisterd. Tanya was binnen no-time lid van onze kleine familie en hopen daarom dat we haar over 2-3 jaar nog eens welkom mogen heten! 🙂

Hartelijk dank voor een onvergetelijke week, Anna, Andy en Emilia.’

‘Ha Mireille,

We hebben net de kraamweek afgesloten… We gaan je alle vier missen! Dank voor je betrokkenheid en deskundigheid, warmte en adviezen. Bijzonder hoe jij perfect kan aansluiten bij de gewoontes in ons gezin en ons vertrouwen geeft dat we het zelf verder kunnen. Last but not least… Jouw kennis over borstvoeding was zó fijn!! Ik ben er dankbaar voor dat het dankzij jouw kennis en ervaring zo goed op gang is gekomen. Dit is echt een enorm waardevolle toevoeging geweest. Dank voor alles!

Jacco, Marjolein, Eva en kleine Jonas’

‘Kraamzorg Family heeft veel flexibiliteit laten zien om ons last minute geweldige zorg te geven. Na een valse start mochten wij thuis Cissy ontvangen. Wat een verademing was dit. Cissy bracht een fijne rustige sfeer mee en heel veel kennis. Ze gaf ons als verse ouders alle ruimte om dingen zelf te ontdekken en ook veel te vragen. Vanuit de natuurlijke kraamzorg gaf ze ons heel veel fijne tips. Als kraamvrouw werd ik lekker verwend met fijne ontbijtjes en voor ons zoontje was ze erg lief en zacht. We zijn ontzettend blij dat we haar zorg konden krijgen en het afscheid na deze week viel wat zwaar. Bedankt Cissy!

Hartelijke groet, Marieke’

 

‘Wij hebben een super leuke week gehad met Tanya, als kraamverzorgster. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen, en echt de tijd voor ons genomen. Ik zou deze kraamzorg ook echt iedereen aanraden, wij kunnen terugkijken op een hele leuke week.

Groetjes, Siham en Roy’