Wat zeggen onze cliënten?

‘Ha Mireille,

We hebben net de kraamweek afgesloten… We gaan je alle vier missen! Dank voor je betrokkenheid en deskundigheid, warmte en adviezen. Bijzonder hoe jij perfect kan aansluiten bij de gewoontes in ons gezin en ons vertrouwen geeft dat we het zelf verder kunnen. Last but not least… Jouw kennis over borstvoeding was zó fijn!! Ik ben er dankbaar voor dat het dankzij jouw kennis en ervaring zo goed op gang is gekomen. Dit is echt een enorm waardevolle toevoeging geweest. Dank voor alles!

Jacco, Marjolein, Eva en kleine Jonas’

‘Kraamzorg Family heeft veel flexibiliteit laten zien om ons last minute geweldige zorg te geven. Na een valse start mochten wij thuis Cissy ontvangen. Wat een verademing was dit. Cissy bracht een fijne rustige sfeer mee en heel veel kennis. Ze gaf ons als verse ouders alle ruimte om dingen zelf te ontdekken en ook veel te vragen. Vanuit de natuurlijke kraamzorg gaf ze ons heel veel fijne tips. Als kraamvrouw werd ik lekker verwend met fijne ontbijtjes en voor ons zoontje was ze erg lief en zacht. We zijn ontzettend blij dat we haar zorg konden krijgen en het afscheid na deze week viel wat zwaar. Bedankt Cissy!

Hartelijke groet, Marieke’

‘Vaska is een hele lieve deskundige vrouw. Ze stond bij thuiskomst uit het ziekenhuis direct voor onze deur om ons op weg te helpen. Een harde werker met oog voor (ook de kleine) details wat betreft de zorg voor onze dochter, maar er was ook ruimte voor een kopje thee en even gezellig kletsen. Wij zijn zeer tevreden over de kraamdagen die we kregen en Vaska maakte deze dagen extra speciaal

Annemieke’

‘Wij hebben een super leuke week gehad met Tanya, als kraamverzorgster. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen, en echt de tijd voor ons genomen. Ik zou deze kraamzorg ook echt iedereen aanraden, wij kunnen terugkijken op een hele leuke week.

Groetjes, Siham en Roy’